La 15a edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre.

Durant quatre dies es podran veure un total de 21 espectacles de vàries disciplines de les arts escèniques com el teatre, la performance, el ball, el circ, el teatre d’objectes o la música, entre d’altres, així com tot un programa d’activitats i propostes participatives a diferents espais del Poblenou. L’heroïcitat del dia a dia, l’heroïcitat de les persones anònimes és el fil conductor de la programació i imatge d’aquesta edició. El festival vol posar el focus en totes aquelles persones anònimes, des de la veïna de l’escala als milers de persones que han de fugir sense voler.

Escena Poblenou proposa una completa programció per poder gaudir en família amb espectacles com Desperta Bruixeta de la companyia Clownx Teatre, una màgica història que parla de somnis o ¡Ey, niño! de l’escola Onair Barcelona, un espectacle de dansa aèria que explora la relació entre els adults i els nens.

El festival programa també una àmplia oferta d’espectacles de carrer gratuïts com l’estrena a Espanya de Be Claude de la reconeguda companyia francesa 1 WATT formada per Sophie Borthwick i Pierre Pillatte que explora un teatre ple d’energia, d’impuls vital, fulgurant, absurd i burlesc; Carena, de la cia. Corcoles, una peça de Mariona Moya sobre la figura del funàmbul; el colorista espetacle de carrer Argonautes en el qual, amb imaginació, es fusiona teatre amb beatbox, música, breakdance, popping, grafit i dansa contemporània; l’espectacle performàtic participatiu El diván de la peluquera de la companyia Sienta la Cabeza que comptarà amb la participació de diferents perruquers del Poblenou; Handle with care de Diana Gadish, un espectacle de carrer on l’artista es mou entre la visibilitat i la invisibilitat; l’espectacle participatiu i social En las nubes creat amb joves del districte de Sant Martí; i el fantàstic espectacle de circ d’autor Amigoo de la reconeguda companyia Mumusic Circus, una peça que fa esclatar moments de deliri i bogeria entre balls i acrobàcies.

També proposa per gaudir en família altres activitats com una trobada de swing en col·laboració amb Swingmaníacs Poblenou dissabte 22 d’octubre a la tarda on s’oferiran dues hores continuades de ball de swing, obertes i gratuïtes a l’espai que es troba davant de la Biblioteca del Poblenou. Aquesta trobada començarà amb una classe d’iniciació, per continuar amb un ball obert on hi podran tots aquells que s’hi volguin afegir. En els propers dies donarem a conèixer la progrmació per dies i espais del festival.

GRAELLA DE PROGRAMACIÓ

15è FESTIVAL DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA

ESCENA POBLENOU
Del 20 al 23 d’octubre de 2016
Poblenou | Barcelona
Entrades a la venda a partir del 3 d’octubre
www.escenapoblenou.com

 

Anuncis