Quatre nous muntatges, aquest divendres, per tancar els tallers de teatre de Torelló

 
‘Txaikovski i els nens’, ‘Un misteri al Cirvianum’,‘Diari d’una penjada’ i ‘El contrari’, són els quatre muntatges amb els quals, aquest divendres, finalitzaran els tallers de teatre d’aquest any que organitzen el teatre Cirvianum i el grup Xarxa de Torelló. Les representacions seran aquest divendres a partir de dos quarts de 8 del vespre.
‘Txaikovski i els nens’, dirigit per Alícia Casadesús amb el grup de 6 a 8 anys, presenta la història d’una colla de joguines, governades per la bruixa Baba-Iaga, que viatgen pel món a través de la música de Tchaikovsky. De fet, diuen que van ser elles i les seves aventures les que van inspirar al compositor a escriure el seu ‘Àlbum de joventut’.
 ‘Un misteri al Cirvianum’, amb direcció de Marta Parramon, és una obra realitzada mitjançant un treball de creació per part dels alumnes d’entre 8 i 10 anys del taller de teatre.
A ‘Diari d’una penjada’, amb direcció de Jordi Torres, el personatge protagonista es pregunta si hi ha res pitjor que anar a l’institut? Doncs sí, ser la nova penjada d’una escola privada superesnob! Com que tothom té un iPhone d’última generació, li demana a la mare que n’hi compri un. Però, no! En comptes d’un iPhone la mare li regala un estúpid diari! Aquesta i altres històries, són el resultat del taller de teatre que presenten un grup de nens i nenes de 10 a 12 anys.
Finalment, ‘El contrari’, dirigit per Marta Parramon. La polèmica està servida. El programa televisiu de premsa del cor ‘El contrari’ porta a debat la relació amorosa del torero Curri. Una comèdia on no faltaran els contertulians, el concurs, la publicitat, les baralles, les sorpreses… Els alumnes de 12 a 14 anys, mitjançant improvisacions, han creat un programa de televisió, una ironia sobre la televisió escombraries actual.
Un curs més, el patronat del teatre Cirvianum i el grup Xarxa de Torelló han organitzat els tallers de teatre per a alumnes d’educació primària i educació secundària. Tant el patronat del teatre com el grup Xarxa, a més de dur a terme una programació estable de teatre per a adults, joves i per a públic familiar, també incideixen en la formació dins el món de les arts escèniques: formar i crear nous espectadors que sentin plaer pel teatre, la dansa i les arts escèniques amb un esperit crític i constructiu.
Teatre Cirviarum
Pl. Nova,10 
08570 Torelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.