A continuació la programació de Transeduca a Catalunya per aquesta setmana:

SOS TERRA

Transeduca programa aquest espectacle representat per la companyia La Brúixola, orientat a tots els alumnes de segon i tercer cicle de primària i primer i segon curs d’ ESO.

Aquesta obra explica una història basada en el canvi climàtic i l’ impacte actual de la contaminació sobre la capa d’ ozó, on s’ ha creat un forat que ha posat en perill a tota la població mundial.
Els protagonistes són Matrix, Karim, Twister i Web. Aquests es veuran implicats de manera estranya en una història d’ extraterrestres que els obligarà a deixar de ser nens corrents i a convertir-se en l’ única esperança per salvar el planeta Terra.

Aquesta obra és ideal per fer reflexionar els alumnes sobre les accions quotidianes que poden resultar agressives amb el medi ambient i sobre els valors ètics que permetin una actuació solidària i responsable amb el canvi climàtic.
DIA 7: Col·legi La Salle de Reus a les 11:30 amb una assitència de 172 alumnes.
DIA 9: Centre Catòlic de Sants (Barcelona) a les 09:45 i 11:30 amb una assitència total de 449 alumnes.
HANSEL I GRETEL: LA CASETA DE XOCOLATA
Transeduca proposa aquesta obra duta a terme per la companyia El musical més petit2, que va orientada a educació infantil i primer cicle de primària.
Els coneguts contes de fades dels germans Grimm arriben en forma de musical per representar l’adaptació teatral de Hansel i Gretel.
La proposta explica la coneguda història de dos germans abandonats al bosc. Perduts, troben una misteriosa casa de xocolata on viu una estrambòtica bruixa que se’ls voldrà menjar.

La intenció de l’obra teatral és fomentar entre els nens la bona relació entre germans, potenciar el treball en equip, la igualtat entre sexes i la confiança i desconfiança cap a les persones desconegudes tot i el seu aspecte.
Aquesta obra es representarà els dies:
DIA 7: American Lake de Gavà a les 09:45 amb una assitència de 238 alumnes.
2.0 ENGANXATS A LA XARXA
Transeduca programa l’ espectacle “2.0: enganxats a la xarxa”, produït per Cia La Farsa, recomanat per a tercer i quart d’ E.S.O, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

Aquesta original obra teatral aborda el tema d’ Internet i les xarxes socials. Durant l’ obra ens explicaran de la mà dels personatges, Toni, Sílvia i Cristina, el bon ús o el mal ús d’ aplicacions 2.0 com facebook o youtube, entre unes altres i totes les conseqüències que això comporta.


Aquesta obra intenta fer reflexionar als joves que estan en contacte amb aquest tipus d’ aplicacions perquè aprenguin a utilitzar-les i a gestionar el temps que els hi dediquen.
Aquesta obra es representarà els dies:
DIA 9: Centre Parroquial Sant Vicenç de Sabadell a les 09:45 i 11:30 amb una assitència total de 300 alumnes.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.